RESTAURANTELE SERAFIN GALATIServicii variate si de calitate pentru tine si prietenii tai

Restaurantul Serafin

Cine suntem
Restaurantul Serafin din Galati a luat nastere din dorinta de a-ti oferi servicii variate, de calitate, potrivite tie si prietenilor tai. Ceea ce ne reprezinta nu este numai profesionalismul specific datorat experientei in domeniu, ci si abordarea calitativa in functie de orice disponibilitate financiara. Suntem aici pentru tine, cu solutia potrivita oricarui moment care merita sarbatorit, fie el nunta, botez sau orice alt eveniment din viata ta.

Misiunea noastra

Ce facem
Misiunea noastra principala este de a-ti prilejui clipe de bucurie si relaxare prin organizarea acestor evenimente speciale. Si pentru ca un moment din viata ta sa intre in amintirile frumoase dintr-un album, e nevoie de atentie la detalii si organizare. Noi te scapam de grijile acestea multe si marunte, iar tu iti traiesti viata, bucurandu-te impreuna cu cei dragi intr-o atmosfera placuta.

Locatie

99%

Servicii

99%

Flexibilitate

99%

Calitate servire

99%

Mancare

99%

De ce sa apelezi la noi?

Pentru ca suntem prietenosi, flexibili, ne respectam clientii si mai presus de toate, punem foarte mare pret pe incredere si comunicare.

Asadar, orice dorinta poate deveni realitate, daca ne-o comunici in timp util.

Si pentru ca ne pasa de tine, am deschis un restaurant intr-o locatie minunata, cu interior elegante, ne-am folosit creativitatea si am conceput mai multe variante de amenajare a salii, am angajat bucatari buni si am invatat care sunt detaliile care ajuta o nunta sau un botez sa iasa foarte bine.

Aminteste-ti ca noi suntem ceea ce vrei tu sa fim!

Contacteaza-ne ca sa gasim solutia potrivita pentru tine!

Echipa Serafin